Передплата 2024 «Добрий господар»

Зеленського не запросили на парад Перемоги у Росії

  • 31.05.2020, 16:56
  • 1 103

Президент Росії Володимир Путін і гості, зокрема глави інших країн, будуть спостерігати за парадом Перемоги 24 червня з трибуни на Червоній площі в Москві.

Про це розповів прессекретар Путіна — Дмитро Пєсков у програмі «Россия. Кремль. Путин» на телеканалі «Россия 1», написало РБК. Він висловив сподівання, що до часу проведення параду від карантинного режиму «вже нічого не залишиться».

«Безумовно, буде президент і гості на трибуні. Безумовно, будуть закордонні глави держав. Але сама модальність, скажімо так, уже епідеміологічна, це все, що має бути уточнено», — наголосив Пєсков.

Він також розповів журналістам, що Росія не запрошувала президента України Володимира Зеленського на парад Перемоги в Москву.

«Ні, (Запрошення. — Ред.) не спрямовувалося», — сказав Пєсков.

Повідомляється, що після оголошення нової дати присутність на заході підтвердили молдавський президент Ігор Додон, глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, президент Південної Осетії Анатолій Бібілов, лідер Абхазії Аслан Бжанія і глава Киргизії Сооронбай Жеенбеков. Про наміри відвідати парад Перемоги також заявляв президент Сербії Олександр Вучич.

Схожі новини