Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Суд виніс рішення щодо одинадцятьох підозрюваних у масштабній перестрілці в Броварах

  • 31.05.2020, 11:31
  • 1 082

Суд Броварів розпочав обрання запобіжного заходу підозрюваним у масштабній перестрілці 29 травня.

Станом на 22:10 30 травня рішення було ухвалене щодо шістьох затриманих. А вже станом на 11:00 31 травня — щодо одинадцятьох.

Як повідомив у Facebook заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, Владислав Тютюнник перебуватиме 60 днів під арештом без права внесення застави.

«Очікуємо аналогічних рішень і щодо інших затриманих з обох кримінальних угруповань — вінницьких і броварських», — зазначив заступник голови МВС.

Пізніше аналогічний запобіжний захід отримав другий підозрюваний — Ярослав Чабан, а також інші затримані.

Читайте також: Суд виніс вирок першому фігуранту стрілянини у Броварах

Як зазначила прессекретарка Нацполіції Віталіна Грохольська, слідство наполягало на арешті підозрюваних без можливості внесення застави, передає «24 канал».

На саме засідання вирішили пускати тільки по двоє затриманих і до 10 осіб у залі в цілому.

Про обрання 11 особам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави написала пресслужба поліції Київської області на своїй сторінці у Facebook вже 31 травня.

«У місті Бровари тривають судові засідання щодо обрання запобіжного заходу фігурантам перестрілки. Станом на сьогодні, 31 травня, працівники поліції затримали 30 осіб, причетних до правопорушення. 23 із них — оголошено про підозру», — йдеться у дописі.

Схожі новини