Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бабуся Рина і кабріолет підкорила, і на літаку в небо здійнялася!

Закарпатська бабця Рина прославилась у соцмережах після того, як ганяла на кабріолеті Mustang. Жінка не зупинилась на досягнутому та пересіла за штурвал літака.

Відео, де онук бабусі Рини, Іван Куцина, вчить її їздити за кермом власного автомобіля, швидко по­ширилося мережею. Цікава за­карпатська говірка, захопливі ві­део та водіння спортивного авто привертають увагу все більшої кількості підписників. На сторін­ці бабусі в Instagram їх уже понад 30 тисяч.

Завзята закарпатка вирішила прийняти ще більш екстремаль­ний виклик. У свої 90 років бабу­ся Рина підкорила літак! За сло­вами онука героїні, відео знімали в Коломиї на Івано-Франківщині. Літак надала компанія, що про­понує такі послуги. «Звісно, з нами був інструктор. Здійснив зліт та посадку, а вже у повітрі дав покермувати бабусі», — каже Іван.

Зі своїм завданням бабця Рина впоралася на відмінно. «Я знав, що все буде добре, мені та бабці дуже сподобалося. Тепер бабуся хоче стрибнути з пара­шутом, але це ще під питанням», — каже онук бабусі-екстремалки.

Схожі новини