Передплата 2024 «Добрий господар»

У Вінниці зарізали 28-річного нацгвардійця: подробиці інциденту

  • 25.05.2020, 18:35
  • 1 373

Правоохоронці розслідують обставини загибелі у Вінниці військовослужбовця Національної гвардії

Як повідомили в облуправлінні Національної поліції, війсьвого виявили з ножовим пораненням черевної порожнини на перехресті вулиць Шмідта і Замостянської.

У військовій частині 3008 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України оприлюднили інформацію про загиблого. Ним виявився 28-річний старший солдат Андрій Карась.

«Андрій Карась народився у місті Бар. Проходив службу у військовій частині з 2016 року. На посаді водія. Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. За час проходження військової служби нацгвардієць зарекомендував себе з позитивної сторони,» — йдеться у повідомленні

Чоловіка було госпіталізовано у важкому стані до реанімаційного відділення лікарні, де він помер під час надання йому медичної допомоги.

Читайте також: Під Києвом вбили бійця АТО з батальйону «Київська Русь»

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) К К України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Схожі новини