Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чоловік ґвалтував свого неповнолітнього похресника на камеру, аби заробити

  • 25.05.2020, 14:55
  • 1 145

У Києві при оперативному супроводженні Департаменту протидії кіберзлочинів Нацполіції повідомлено про підозру 28-річному мешканцю Волинської області у вчиненні систематичного сексуального насильства над малолітнім хлопчиком та створенню порнографічної продукції за його участі з метою заробітку

Підозрюваний, користуючись безпорадним станом 13-річного хлопчика, вступав з ним у статеві зносини та знімав цей процес на відео. Створений за участі дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в Інтернеті, повідомляє «Форпост».

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони із зображеннями порнографічного характеру за участі неповнолітньої дитини.

Також в ході досудового розслідування встановлено, що потерпілий є похресником підозрюваного.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 301 К К України. За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 4 чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.

Читайте також: Зґвалтування сироти у Перемишлянах: спливли моторошні подробиці злочину

Слідчі та процесуальні дії тривають. Встановлюється інші особи, які причетні до вчинення цих злочинів. Санкція статей передбачає покарання від 10 до 12 років позбавлення волі.

Заходи проводилися із залученням співробітників роти Тактико-оперативного реагування патрульної поліції у Київській та Волинській областях.

Схожі новини