Передплата 2024 «Добра кухня»

У містах України влаштували протести проти капітуляції перед Росією: фото і відео

  • 24.05.2020, 15:11
  • 1 957

У Києві та інших містах країни в неділю, 24 травня, стартувала акція під назвою "Стоп реванш" проти політики президента Володимира Зеленського, зокрема, щодо капітуляції України перед Росією.

Про це повідомляє у Facebook рух «Рух Опору Капітуляції». У столиці, Львові, Миколаєві, Дніпрі, Запоріжжі й не тільки на мирні демонстрації зібралися тисячі українців.

«Рік Зеленського — це рік реваншу й ми щодня у цьому переконуємося! Тому 24 травня о 14:00 виходимо на Майдан або на площі своїх міст — зупинимо реванш разом!» — йдеться в повідомленні організатора акції.

Київ

У Києві акція протесту стартувала на Майдані Незалежності. Народу зібралося багато — декілька сотень людей. Учасники разом заспівали гімн і слухають виступи різних дикторів зі сцени.

Зазначимо, що у зв'язку з цим поліція посилила заходи безпеки в центрі столиці — декілька підрозділів силовиків заступили на посилене чергування.

«Щоб не допустити порушень громадського порядку, співробітники столичної поліції, гвардійці, кінологи, вибухотехніки і поліція діалогу заступили на посилене чергування. Звертаємося до організаторів та учасників із проханням дотримуватися карантинних обмежень та не порушувати громадський порядок», — повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Дніпро

У Дніпрі всеукраїнська акція протесту «Стоп реванш», організована «Рухом опору капітуляції», стартувала быля Дніпропетровській ОДА. Неподалік сцени, крім учасників, зібралася і велика кількість поліцейських.

Запоріжжя

У Запоріжжі на акцію теж зібралося багато людей. Водночас усі учасники в масках і намагаються тримати соціальну дистанцію.

Львів

Миколаїв

Схожі новини