Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"На його обличчі була кров": у Дніпрі знайшли вбивцю 12-річного хлопчика

  • 17.05.2020, 13:35
  • 1 500

Про зникнення школяра опівночі 17 травня повідомила його баба. Сказала, що онук близько 13-ї години 16 травня пішов гуляти й не повернувся

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Близько 19-ї йому телефонували, і він сказав, що прямує додому через територію лікарні, що на вулиці Бехтєрєва. Але о 20-й годині хлопчик вже не відповідав на дзвінки. Усі підрозділи поліції відразу були задіяні у пошуках дитини, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Дніпропетровської області.

Читайте також: Шахрай та гучний крик: загадкове зникнення 11-річної дівчинки на Одещині обростає новими подробицями

«З'ясувалося, що хлопця бачили вдень на зупинці „Ксеніівка“ з невідомим чоловіком. Камери відеоспостереження зафіксували цей факт. Патрульний екіпаж обстежив територію лікарні. Виявили в занедбаній будівлі безхатька, який повідомив, що чув як хтось бігав по будівлі і дитячий голос. Неподалік у саморобному помешканні поліцейські знайшли невідомого. Патрульні попросили чоловіка вийти до них. Коли той вийшов вони побачили на його обличчі кров. На запитання поліцейських чув він чи бачив зниклого хлопчика, чоловік сказав, що нічого не знає. Але інспектори помітили, що на ліжку чоловіка лежить купа одягу. Коли вони його розгорнули то виявили страшну знахідку — на ліжку було оголене тіло дитини без ознак життя», — сказано в повідомленні.

Чоловіка затримали із застосування фізичної сили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу

Із 65-річним підозрюваним працюють слідчі.

Схожі новини