Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Нафтогаз" у справах проти Росії захищатиме Олена Зеркаль

  • 14.05.2020, 19:15
  • 863

Колишня заступниця глави МЗС і радниця голови правління НАК Нафтогаз України Олена Зеркаль очолила в компанії організацію роботи і супровід міжнародних арбітражів та іноземних судових і виконавчих проваджень в суперечках з "Газпромом" і в справах проти РФ

Про це повідомляє пресслужба компанії.

У компанії відзначили, що дані обов'язки Зеркаль отримала в зв'язку з трансформацією організаційної структури групи «Нафтогаз».

Раніше напрямком арбітражів з Газпромом в Нафтогазі займався Юрій Вітренко, який в середу повідомив, що його посаду в компанії скорочують.

Читайте також: Нафтогаз продав 500 мільйонів доларів з 2,9 млрд, отриманих від Газпрому, — Нацбанк

Зеркаль отримала посаду в Нафтогазі в січні цього року. Тоді повідомлялося, що в сферу її діяльності буде входити підтримка позиції компанії в міжнародних судових і арбітражних процесах, зокрема щодо захоплених Росією активів групи «Нафтогаз» в, А Р Крим.

На посаді заступника голови МЗС Зеркаль була залучена в роз'яснення ризиків та протидії будівництву газопроводу Північний потік-2. Також протягом двох років вона була залучена до роботи української команди в переговорах про продовження транзиту російського газу в Європу після 2019 року.

Схожі новини