Передплата 2024 «Добра кухня»

Внуки "дєдов"? П'яні дівчата з Білої Церкви смажили сосиски на "вічному вогні" (відео)

У мережі опублікували фото, на яких двоє молодих дівчат смажать сосиски на меморіальному комплексі, присвяченому загиблим визволителям під час Другої світової війни.

Кадри опублікувала місцева жителька Євгенія Василенко у Facebook. За її словами, дівчата перебували у стані алкогольного сп'яніння.

«Ще три дні тому вшановували подвиг героїв Другої Світової війни, а вже вчора довелося спостерігати атаки молодиць-вандалок на меморіальний комплекс, присвячений загиблим визволителям Білої Церкви. Дівчата, які перебували у стані алкогольного сп'яніння, на очах у десятьох дорослих людей смажили сосиски на полум’ї «вічного вогню», що в «Парку Слави», — зазначила вона.

Білоцерківчанка зазначила, що зробила молодицям-вандалкам зауваження з проханням припинити наругу над місцем поховання воїнів, на що вони відповіли ненормативною лексикою і погрозами побити.

«Окремо хочу відзначити неприйнятну пасивну реакцію дорослих чоловіків і жінок, які мовчки спостерігали за цим неподобством, а якщо точніше виражатися, то адміністративним правопорушенням за статтею «наруга над могилою», — написала вона.

На інцидент відреагував мер міста Генадій Дикий. За його словами, Муніципальна варта та СБУ наразі з'ясовують особи дівчат.

«Кричущий випадок трапився біля меморіалу у Парку Слави. На жаль, вандалок не вдалося затримати відразу, втім поліція, Муніципальна варта та СБУ наразі з'ясовують, хто ці особи, й обов'язково з'ясують. Ці „героїні“ мають не лише понести заслужене покарання, а й стати „відомими“ в Білій Церкві! Якщо знаєте, хто це — телефонуйте в Муніципальну варту 096 305 0002, або поліцію 102», — написав він на своїй сторінці у Facebook.

Схожі новини