Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львів запрошує на Десятий ювілейний ретро-мото-авто-базар

Десяті ювілейні ретро-змагання цьогоріч відбудуться он-лайн

Упродовж 16 — 17 травня у Львові відбудеться Десятий ювілейний ретро-авто-мото-базар.

Як повідомив його організатор ретромер Львова, президент клубу «Ретровики Львова» Андрій Гладун, як і всі масові події, цьогоріч уперше базар відбудеться он-лайн.

Обиратимуть найкращих у п’яти номінаціях: найстаріший та найелегантніший велосипед (від 1830 до 1955 року); найстаріший та найелегантніший мотоцикл (від 1830 до 1955 року); найстаріший та найелегантніший автомобіль (від 1830 до 1955 року); наймолодший учасник ярмарку; учасник, який приїхав на ярмарок на ретроавтомобілі, мотоциклі чи велосипеді з найвіддаленішої локації.

Від запуску он-лайн реєстрації (четвер, 7 травня) уже зголошуються як приватні колекціонери, так і ретро-клуби з усієї України, Польщі та Білорусі. Завершиться реєстрація у п’ятницю, 15 травня, о 23:59.

Охочий позмагатися за звання найкращого телефонує за номером 067 674 92 06, надсилає у групу чотири фото ретро-техніки з усіх сторін та одне фото техніки з власником авто в ретро-одязі; вказує назву ретро-техніки, країну походження та рік; під фото вказує місто учасника, ім"я та прізвище та контактний телефон.

Нагороди призери та учасники отримають через «Нову пошту».

Стежити за подіями Десятого ювілейного ретро-мото-авто-базару можна тут.

На фото: нагороди чекають переможців.

Схожі новини