Передплата 2024 «Добра кухня»

"Зеленський знищує демократію, будуючи нову залізну завісу", - народна депутатка

  • 10.05.2020, 17:04
  • 910

П’ятий Президент Петро Порошенко здобув для України безвіз, незважаючи на збройну агресію Росії на Донбасі. А Зеленський, прикриваючись пандемією COVID 19, обмежує право на вільне пересування для українців

Про це пише співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Ми пишалися, що вибороли безвіз. Я тоді виграла безліч парі, навіть деякі найближчі друзі не вірили, що ЄС надасть Україні безвіз в шенгенській зоні в період агресії на Донбасі. У Ризі, на саміті Східного партнерства, Порошенко зробив неймовірне і добився вилучення політичного пункту з безвізової угоди — про прив’язку відкриття кордонів до закінчення війни на Донбасі», — наголосила вона.

Геращенко пише, що натомість у Зеленського посилюють контроль за українцями і вибудовують авторитарну державу, обмежуючи права і свободи.

Читайте також: «Україну треба рятувати не лише від дефолту, але й від незграбності владної команди», — Петро Порошенко

«Зеленський і ко будують безвиїзд, нову стіну і завісу. І карантин тут ні до чого. Під приводом боротьби з COVID-19 ці хлопці знищують демократію і громадянські свободи. Це їх ідеологія — взяти під контроль все: ваше спілкування, ваші пересування світом та ваше життя. Так будуються тоталітарні держави. Ми готуємо відповідні запити до уряду і вимагаємо негайних роз"яснень від МЗС: що взагалі відбувається», — повідомила Ірина Геращенко.

Схожі новини