Передплата 2024 «Добра кухня»

Наздогнав Садового: найбагатший львівський депутат вп'яте став батьком

  • 10.05.2020, 12:15
  • 4 634

Співачка Юлія Думанська народила йому сина за кордоном

Найбагатший депутат Львівської міської ради, бізнесмен Григорій Козловський вп’яте став батьком. 28-річна дружина бізснесмена, співачка Юлія Думанська народила сина у суботу, 9 травня, повідомляє Zaxid.net.

Про народження сина Григорій Козловський повідомив у на своїй сторінці у Facebook. На опублікованому Козловським відео з лікарні помітно, що пологи відбувалися не в Україні. Ймовірно, Юлія Думанська народжувала в США, куди часто літає з чоловіком на відпочинок.

Хлопчика назвали Яремою, він став п’ятою дитиною Григорія Козловського.

У Козловського є троє дітей від першого шлюбу: син Святослав та дві доньки: Софія і Юліана. З львівською співачкою Юлею Думанською Козловський одружився у лютому 2018 року, через півроку вона народила доньку Діану.

Читайте також: Григорій Козловський розповів «Високому Замку» подробиці свого одруження

49-річний Григорій Козловський — депутат Львівської міської ради від БПП «Солідарність». Він є співвласником «Львівської тютюнової фабрики», будівельної корпорації Avalon, готелю Grand Hotel та низки ресторанів у центрі Львова. Козловському також належить футбольний клуб «Рух» (Винники). Торік Козловський розпочав будівництво спортивно-відпочинкового комплексу у Винниківському лісі біля Львова. Будівництву опирається частина місцевих жителів, вони намагаються блокувати вирубку лісу та встановлення огорожі будівельниками.

Схожі новини