Передплата 2024 «Добрий господар»

«Мені прикро, що я живу з цими людьми в одній державі». Герой України готує судові позови проти «слуг народу»

  • 07.05.2020, 09:11
  • 1 227

Олексій Вадатурський готує судові позови проти двох народних депутатів від партії «Слуга народу»

Герой України та генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський готує позов до суду проти народних депутатів від партії «Слуга народу» Ігоря Негулевського і Миколи Тищенка, які звинуватили його в спробі підкупу депутатів.

Про це Вадатурський повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Мені прикро, що я живу з цими людьми в одній країні, що закони в нашій країні приймають такі народні депутати, що такі „хазяї“ життя прагнуть пошити нас у дурні. Я бачу нездорову і неадекватну реакцію на мою багаторічну принципову позицію у боротьбі за розвиток українського суднобудування і судноплавства. Реакцію без будь-якого розуміння роботи галузі, економіки взагалі», — написав Вадатурський.

Читайте також: У Києві попри карантин продовжує працювати магазин косметики дружини нардепа Тищенка, — ЗМІ

Він також звернувся до Офісу президента України, голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, до комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради з проханням дати оцінку діям народних депутатів партії Негулевського і Тищенка.

«Сьогодні, коли в Україні біда, коли всі згуртувалися у боротьбі з епідемією, вас ловлять на порушенні карантину. Я роблю висновок: у вас немає ні совісті, ні честі. Тому переконаний, все, що пишуть у коментарях під цим відео звичайні люди, — недалеко від правди», — додав Вадатурський.

Нагадаємо, що народні депутати Ігор Негулевський і Микола Тищенко звинуватили компанію «Нібулон» в спробі підкупу депутатів, щоб перешкодити прийняттю законопроєкту № 1182−1-д «Про внутрішній водний транспорт».

Схожі новини