Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Російські бойовики 15 разів обстріляли українські позиції, є поранені

  • 06.05.2020, 08:15
  • 438

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення та один – бойове травмування

Про це повідомляє штаб ООС.

Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Підрозділи Об’єднаних сил, застосовуючи штатне озброєння, своєчасно реагували на ворожі провокації та прицільним вогнем по позиціях противника подавили його збройну активність.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення та один — бойове травмування.

За даними розвідки, 5 травня українські військовослужбовці поранили щонайменше двох російських окупантів.

Окрім цього збройні формування Російської Федерації цілеспрямовано обстріляли ділянку розведення сил та засобів № 3 Богданівка-Петрівське з мінометів калібру 82 мм.

Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

«Від початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляв наші позиції біля Авдіївки. Військовослужбовці Об'єднаних сил застосували чергові вогневі засоби у відповідь на порушення, внаслідок чого ворожі провокації припинилися.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано".

Схожі новини