Передплата 2024 ВЗ

Ні температури, ні кашлю: медсестра розповіла про дивні симптоми COVID-19

  • 02.05.2020, 11:15
  • 9 170

Молода 24-річна фельдшерка Крістін Едкін, яка перемогла коронавірус COVID-19, розповіла про дивні симптоми. У неї не було високої температури та сильного кашлю, втім, проявлявся сильний біль голови та спини, зникли відчуття нюху та смаку

Про це дівчина, у якої виявили COVID-19, писала у своєму щоденнику, повідомив таблоїд Mirror. Вона вирішила розповісти про незвичні симптоми захворювання, щоб інші люди дізнались про них.

Перший день, коли вони з'явилися, у Едкін розпочався із сильних болів у голові, над очима. Проте згодом медикиня списала це на втому від роботи.

На другий день у дівчини сильно розболілася спина. Вона знову подумала, що це через роботу. Адже вона передбачає допомогу людям у користуванні сходами.

На третій день болі поширились по всьому тілу Едкін та посилилися. Вона почала втрачати відчуття нюху. Однак дівчина не мала ні високої температури, ні кашлю. Вже ввечері у медикині раптово виникли болі в грудях, і вона почала злегка задихатися, коли рухалась.

На четвертий день болі почали зникати, але з'явився легкий кашель. Відчуття смаку у Едкін — зникло.

На п’ятий день стан дівчини покращився: болі, за її словами, зовсім минули. Проте медикиня все ще почувалась втомленою, відчуття запаху і смаку не поверталися.

Вже на шостий день фельдшерка почувалася набагато краще. Водночас вона все ще не відчувала смаків і запахів.

Читайте також: Китайські медики розписали симптоми коронавірусу по днях

Пізніше Едкін повернулася до своєї роботи на передовій медицини. Вона підкреслила, що симптоми COVID-19 проявляються по-різному у кожної людини, і просила всіх дотримуватися заходів безпеки.

Схожі новини