Передплата 2024 «Добра кухня»

Можна обійматися: американські дизайнери розробили костюм, що захищає від вірусів

  • 01.05.2020, 20:35
  • 846

Дизайнерська компанія Production Club розробила прототип захисного костюма Micrashell, який убезпечує від зараження коронавірусом навіть за близького фізичного контакту

Як ідеться на сайті Production Club, Micrashell є «засобом особистого захисту, що вберігає від вірусів, легко контролюється й одягається, може знезаражуватися і є веселим у користуванні, який дозволяє соціалізуватися без необхідності дотримання дистанції».

Захисний костюм покриває приблизно верхню третину тіла і складається з цупкої тканини, шолому із системою фільтрації повітря, безпровідного засобу зв’язку та відеокамери. Передбачається, що світлові індикатори на костюмі можуть навіть відображати настрій носія, який зчитуватиметься за допомогою камери.

Живиться електроніка в костюмі за допомогою батарей. А для контролю над нею передбачений додаток на смартфон.

Читайте також: Дивовижний винахід: українські підлітки створили «вічний» блокнот

Завдяки особливій будові шолома той, хто перебуває в костюмі, може пити й курити, не знімаючи його. А дизайн Micrashell дозволяє, не знімаючи його, користуватися вбиральнею і навіть займатися сексом.

За словами керівника винаходів Production Club Міґеля Рісуеньйо, Micrashell розробили передусім із прицілом для розважальної індустрії.

«Ми вважаємо, що [розважальні] заходи є важливими для людей і створюють спогади, які визначають наше життя», — сказав він у коментарі Futurism.

Схожі новини