Передплата 2024 «Добрий господар»

Штаб ООС звинуватив Офіс генпрокурора в поширенні фейку щодо складів з боєприпасами

Озброєння і військова техніка, яку в Офісі генпрокурора назвали незаконною, обліковане ще два місяці тому і знаходяться під охороною військовослужбовців.

Таку заяву оприлюднив штаб ООС в Facebook, закликавши прес-служби правоохоронних органів не поширювати чутки і не перекручувати факти.

«Два місяці тому спільною комісією в складі представників Сил спеціальних операцій ЗСУ, військової контррозвідки Служби безпеки України та інших правоохоронних органів обліковано озброєння і техніка, що знаходилися на об'єкті, який прийнятий під охорону», — сказано в повідомленні.

У штабі уточнили, що на об'єкт за рішенням суду були допущені співробітники прокуратури і поліції, але в рамках іншої кримінального провадження.

«Заходи щодо встановлення приналежності озброєння і техніки Збройним силам України тривають. Даний об'єкт знаходиться під охороною військових. Закликаємо представників прес-служб правоохоронних органів і журналістів перевіряти інформацію перед оприлюдненням, не допускати поширення чуток і перекручень фактів», — підкреслили в штабі ООС.

Схожі новини