Передплата 2024 «Добрий господар»

"Треба обмити...". "Слуг" з аграрного комітету засікли і одному з ресторанів Києва

Зібралися, мабуть, з нагоди підписання Зеленським закону про ринок землі

У Києві біля ресторану «Монтеккі Капулетті» «засікли» членів аграрного комітету Верховної Ради.

Відповідні фото опублікувало видання «Страна». Народних депутатів від «Слуги народу» Маргариту Шол, Олександа Гайду, Павла Халимона помітили біля входу в заклад. Як пише видання, найімовірніше, депутати вирішили «обмити» ухвалення закону про землю, який напередодні підписав президент Володимир Зеленський.

Пізніше до закладу під'їхав наряд поліції. Маргарита Шол заявила, що прийшла в ресторан лише доставку забрати. «Я ж іногородній депутат, мені потрібно десь харчуватися», — сказала вона.

Правоохоронці заявили, що всередині закладу нікого з гостей не знайшли. У той же час журналісти «Страны» не бачили, щоб хтось виходив.

«У зв'язку з цим є дві версії. Перша — вони вийшли через чорний хід у двір. Друга — вони сховалися в туалеті на час перевірки поліції (про це нам сказали знайомі цих депутатів). У будь-якому випадку, те, що поліцію не пускали більше 15 хвилин, вказує на те, що в ресторані замітали сліди», — відзначили журналісти.

Як пише видання, ресторан під час карантину офіційно працює лише в режимі доставки. У ресторані подають італійську кухню: салати, пасту, піцу, супи. Наприклад, салат з телятиною гриль, артишоками, овочами і руколою коштує 329 грн, паста з м'ясом кролика 299 грн, піца «Цезар» — 247 грн, різотто з морепродуктами — 345 грн, равіолі з бараниною — 194 грн.

Схожі новини