Передплата 2024 «Добрий господар»

Дядько пив, бив і чіплявся: подробиці моторошного вбивства у Харкові

  • 30.04.2020, 19:57
  • 2 837

Близький друг сім'ї мешканки Харківської області Тетяни П'янової, яка нібито відрізала голову своїй 11-річній доньці Христині, розповів, що стосунки між матір'ю і дитиною були хороші.

За його словами, Тетяна нібито обожнювала свою дочку, на всі свята вони разом кудись їздили, часто одне одному готували, вона відвідувала всі шкільні збори і завжди «переживала за те, щоб Христина не гуляла допізна», пише «Типовий Харків».

Чоловік, який побажав залишитися анонімом, розповів, що загибла Христина — дочка Тетяни від першого шлюбу. Після розлучення Тетяна з дитиною переїхали в Подвірки, жили з батьком і братом Тетяни — Антоном. Після смерті батька Тетяна та її брат поділили будинок навпіл і продовжували жити разом.

За його словами, Тетяна не була в запоях, а випити могла «максимум на свята». До наркоманів і наркотиків ставлення у неї «зневажливе».

Читайте також: Бігала гола з відрубаною головою 13-річної дочки: з'явилися моторошні деталі вбивства у Харкові

Однак дядько Христини Антон навпаки — багато пив, виносив з дому каструлі і сковорідки, щоб здати їх на металобрухт. До нього нібито постійно ходили його друзі для спільних пиятик. Антон, за словами друга сім'ї, крав консервацію у сусідів, між ним і Тетяною часто були скандали.

Більше того, як розповів друг сім'ї, Антон чіплявся до маленької Христини, постійно «кликав полежати разом і міг вщипнути за дупу». Також, за його словами, Антон неодноразово бив Тетяну, вона викликала поліцію, але реакції від правоохоронних органів не було.

Схожі новини