Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тільки після карантину. Автокінотеатр у Львові наразі не працюватиме

Міська комісія ТЕБ і НС заборонила функціонування на території Львова автокінотеатрів та кінотеатрів просто неба. За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, в умовах жорсткого карантину їхня діяльність заборонена через ризик скупчення людей

«Це — масовий захід, є можливість передачі коронавірусу, — сказав Андрій Москаленко. — Рішення про заборону підтримане, зважаючи на декілька аргументів. Зокрема, тривалість сеансів — до двох годин, і є певні санітарні пункти, є фізіологічні потреби людей. Кількість автомобілів, які можуть приїхати, може бути непрогнозованою, відповідно, це спричинятиме додаткові труднощі. Ми підтримуємо таку ініціативу (відкриття автокінотеатру. — Авт.), однак лише після того, як карантин буде послаблений».

Читайте також: Вихід з карантину. «Фітнес-центри і кінотеатри треба відкривати одними з останніх»

Нагадаємо, 30 квітня мали стартувати покази у першому львівському автокінотеатрі, який мав запрацювати на парковці стадіону «Арена-Львів». Організатори планували, що перегляд фільмів на великому екрані просто з салону власного авто може стати альтернативою у часи епідемії коронавірусу, коли всі кінотеатри закриті на карантин. Першою продемонстрованою стрічкою мала стати американська молодіжна комедія «Це Школа, Бро!» (ціна квитка — 120 грн). Один квиток — на одне паркувальне місце, тобто на одне авто. На паркувальному майданчику місця для автомобілів розташовані згідно з розміткою: 1 та 2 ряди — седан/універсал/хетчбек/купе, 3 та 4 ряди — кросовер/мінівен.

Схожі новини