Передплата 2024 «Добра кухня»

Смерть на військовому полігоні - самогубство через дівчину?

На Яворівському полігоні знайшли тіло застреленого курсанта

На Яворівському полігоні на Львівщині близько 18:30 у середу, 22 квітня, виявили тіло курсанта з вогнепальним пораненням у грудях. Про це повідомила військова служба правопорядку у Збройних силах України.

Як стало відомо «Високому Замку» з власних джерел, хлопець скоїв самогубство через дівчину. Це курсант старших курсів Львівської національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які зараз якраз проходять навчання на полігоні.
На місце події виїхали слідчі поліції, Державного бюро розслідувань, працівники військової прокуратури Львівського гарнізону, група оперативного реагування Західного Т У Військової служби правопорядку. Справу розслідує Територіальне управління Державного бюро розслідувань у місті Львові.

Читайте також: На Донбасі український військовий скоїв самогубство

Як повідомили «ВЗ» у Теруправлінні ДБР у місті Львові, наразі проводяться слідчі дії, інформації не надають, оскільки розглядаються різні версії інциденту. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення. Порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України («Недбале ставлення до військової служби, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану»).

Схожі новини