Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Голова Львівської ОДА бере у команду своїх заступників кадри з фірми батька

У Львівській ОДА — нові кадрові ротації серед заступників голови. Замом Максима Козицького став Юрій Бучко (на фото), який раніше працював у фірмі батька Зіновія Козицького. А ще новоспечений заступник голови ЛОДА працював у компанії, яка належить політику Сергію Тігіпку

Пану Юрію — 34 роки. У 2007 році закінчив Львівську комерційну академію, за освітою — юрист. У 2015 році балотувався до Львівської обласної ради від партії «Самопоміч». Вибори програв. За 2019 рік вказав майже мільйон гривень зарплати. Задекларував квартиру у Львові площею 94,3 кв. м., нежитлове приміщенням у Львові площею 2,8 кв. м, користується житловим будинком на 78,8 квадратів у Баранівці Самбірського району. Має чималу готівку: 42 тис. доларів, 352 тис. грн. та 12 тис євро.

Читайте також: Гривневий мільйонер Андрій Годик — перший заступник голови Львівської ОДА

Максим Козицький не вперше бере на роботу кадри з фірми свого батька, який чимало років успішно займається бізнесом. Перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик теж з родинного бізнесу Козицьких (працював юристом у компанії «Еко-Оптіма»).

Схожі новини