Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У центрі Львова вбили нелегального валютника

  • 22.04.2020, 13:18
  • 1 450

Вбивці втекли на автомобілі Ford Mondeo, львівська поліція ввела у місті план перехоплення

У середу, 22 квітня, на вулиці Академіка Павлова у центрі Львова сталося вбивство. Вбивці втекли з місця злочину. Поліція ввела в місті та по всій області план перехоплення «сирена». Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. Поліція цю інформацію вже підтвердила, інформує Захід. нет

Відомо, що вбивство сталося близько 10:00 ранку у під'їзді будинку на вул. Академіка Павлова, 6. Є свідки, які чули звуки пострілів. За словами очевидців, застрелили старшого чоловіка, ймовірно нелегального валютника. Наразі невідомо, чи його пограбували.

У поліції повідомили, що нападників було кілька. Зловмисники у балаклавах напали на двох львів'ян з вогнепальною зброєю. 49-річний чоловік загинув на місці. Інший чоловік не постраждав. Інших подробиць правоохоронці не повідомляють.

Вбивці втекли з місця злочину ймовірно на автомобілі Ford Mondeo світло-сірого чи сріблястого кольору. На місці злочину присутній начальник поліції Львівщини Василь Віконський.

Поліція ввела в місті та по всій області план перехоплення «сирена». На всіх виїздах зі Львова озброєні поліцейські перевіряють усі підозрілі автомобілі.

Схожі новини