Передплата 2024 ВЗ

"Зеленовірус", яким інфікували суспільство рік тому, небезпечний тим, що на зміну йому може прийти диктатура", – Геращенко

  • 21.04.2020, 17:21
  • 605

Непрофесійна команда Зеленського прогнозовано руйнує державні інституції та неспроможна проводити міжнародну політику в інтересах України.

Про це написала співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«Рік тому я не знаходилася в ілюзіях і „рожевих окулярах“, не помилилася в своїх прогнозах щодо результатів виборів. Адже інфантильне суспільство, пласт невибагливих виборців почали формувати задовго до президентських перегонів — через вульгарні „квартали“, примітивні серіали, нищівну критику, іноді справедливу, часто — ні, команди Порошенка. Був запит на оновлення — раціональний та ірраціональний», — зазначила вона.

Ірина Геращенко додала, що не помилилася і в прогнозі «епохи Зеленського».

«Непрофесійна команда без ідеології і принципів, яка здає позиції назовні, відходить від правила „нічого про Україну без України“, руйнує державні інституції — стала символом хаосу», — підкреслила співголова фракції.

Водночас вона зауважила, що тепер десь зникли активісти, борці, всі ці «анти», «євро», «оптимісти» та інші, які всі попередні 5 років в унісон з «кварталом» критикували кожен крок влади.

«Де зникло «громадянське суспільство», й чи було воно, за рідкісним винятком? Де акції з трусами під Верховною Радою, в яких шухлядах футболки «Хто вбив Шеремета і Катю Гадзюк?» — додала депутатка.

«Тим цінніші ті громадські організації і активісти, які захищають демократію. Сьогодні дуже потрібна сильна опозиція і сильне громадянське суспільство. Важливо, щоб воно вийшло з летаргічного сну. Бо після цього Зе-водевілю буде єдиний позитив — люди наїдяться популізму, перехворіють на зеленовірус. І буде попит на сильну руку. А отже після хаосу зможе прийти диктатура. І це дуже небезпечно», — переконана Ірина Геращенко.

Схожі новини