Передплата 2024 «Добрий господар»

Лаборантам, які проводять ПЛР-тести у Львові, виплатять по 10 тисяч гривень

Вісім працівників Науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького отримають від міста матеріальну допомогу — по 10 тис грн.

Відповідне рішення прийняв сьогодні виконавчий комітет Львова.

Зокрема, цю допомогу отримають працівники інституту, які безпосередньо беруть участь у проведенні лабораторних досліджень методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР-дослідження).

«Сьогодні ми прийняли рішення про виплату матеріальної допомоги в розмірі 10 тисяч гривень працівникам Науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни медичного університету, — пояснила заступниця міського голови, очільниця міського штабу з протидії COVID-2019 Галина Слічна. — Допомогу отримають вісім працівників, з яких три — не мешканці міста Львова. Це друга лабораторія, яка в нас запрацювала і проводить лабораторні дослідження на ПЛР. Ще є третя лабораторія, яка запрацювала на цьому тижні — це лабораторія Військового госпіталю, і також ті працівники, які задіяні до цієї роботи, отримають таку матеріальну допомогу від міста».

«Це працівники лабораторії, яка робить ПЛР-тестування. У нас ще включилась третя лабораторія у Військовому госпіталі. Їм також треба допомогти, хай вони подадуть перелік лаборантів», — додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше місто виплатило допомогу по 10 тис грн. для тринадцяти працівників Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України, які безпосередньо беруть участь у проведенні ПЛР-діагностики у вірусологічній та лабораторії особливо небезпечних інфекцій. А також таку допомогу по 10 тис грн місто виплатило 237 працівникам Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

Крім того, під час виконкому затверджено містобудівні умови для соціального центру на вул. Пимоненка-Хлібній, програму підтримки місцевих виробників «Зроблено у Львові», затверджено протокол роботи служб доставки.

Схожі новини