Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівські поліцейські закупили російське програмне забезпечення для відеоконференцій

  • 14.04.2020, 18:13
  • 829

ГУ НП Львівщини придбало російське програмне забезпечення для відеоконференцій.

Про це повідомлено на сайті публічних закупівель Prozorro, передає Галінфо.

Як зазначено в умовах закупівлі, Головне управління Національної поліції у Львівській області придбає програмне забезпечення TrueConf Server на 35 користувачів за 367 150 гривень.

Закупівля була здійснена в ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ СНП».

TrueConf Server — це російська програмна платформа об'єднаних комунікацій, призначена для організації групових відеоконференцій в корпоративних мережах будь-якої складності, а також через інтернет.

З 2013 року TrueConf є субпідрядником та постачальником технічних рішень для систем відеозв'язку МВС Росії на замовлення ФГУП.

З 2014 року, TrueConf створила та обслуговує «найбільшу в світі» систему об'єднаних комунікацій в Міністерстві внутрішніх справ Російської Федерації.

Варто зазначити, що в світі існує достатня кількість аналогів даного програмного забезпечення, виробником яких не є компанія з країни, що здійснює збройну агресію на територію України.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, на Великдень поліція працюватиме у посиленому режимі задля забезпечення порядку та дотримання карантинних заходів. Поліцейські слідкуватимуть за дотриманням громадянами обмежень та проводитимуть роз’яснювальні бесіди.

Схожі новини