Передплата 2024 «Добра кухня»

Укрпошта візьме на роботу ще три тисячі людей

Поки частина підприємств через карантин змушена призупинити діяльність, поштові та кур’єрські служби зараз просто-таки завалені роботою.

Зокрема в Укрпошті заявили, що готові працевлаштувати три тисячі осіб: начальників і операторів поштових відділень, листонош, регіональних менеджерів, аналітиків тощо. Братимуть на роботу і тих, хто шукає роботу за сумісництвом на період карантину. До речі, на сьогодні в Укрпошті понад 65 тисяч працівників.

«Найбільш актуальними на час карантину в Укрпошті є сортувальники, водії, оператори поштового зв’язку та листоноші. Укрпошта пропонує сортувальникам оклад з преміями від 5 200 до 12 300 грн, водіям — 5 800−25 000 грн, операторам — 4 720−11 000 грн, листоношам — 4 720−8 500 грн. Новим працівникам пропонують ті ж умови, що зараз мають теперішні співробітники: забезпечення засобами індивідуального захисту; працівникам, які безпосередньо контактують з клієнтами (працівники відділень, листоноші, кур’єри, водії, тощо), матимуть 15%-ву надбавку. Також для них передбачена медична страховка — 25 тис. грн у випадку захворювання на коронавірус з ознаками вираженої дихальної недостатності», — повідомляє прес-служба Укрпошти. Утім, кандидатам не варто забувати, що вказані зарплати — це суми до вирахування податків. На руки буде менше.

Схожі новини