Передплата 2024 «Добрий господар»

Гривневий мільйонер Андрій Годик - перший заступник голови Львівської ОДА

31-річний Андрій Годик від понеділка, 13 квітня, офіційно призначений першим заступником голови Львівської ОДА. Про це «ВЗ» повідомив керівник патронатної служби ЛОДА Андрій Болкун.

Нагадаємо, 8 квітня, Кабмін прийняв рішення призначити на посаду першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика і на посаду заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка. Обидва — з «обойми» голови ЛОДА Максима Козицького. До того, як Козицький очолив область, працювали у приватних компаніях, власником яких він був до призначення — ТзОВ «Еко-Оптіма» та інших. За інформацією «ВЗ», Андрій Годик вже від початку березня працював помічником голови Львівської ОДА.

Чиновник 23 березня подав декларацію як претендент на посаду першого заступника голови ЛОДА. Він задекларував квартиру у Львові площею 53,6 кв. м. Торік заробив 232 тис 572 грн зарплати у «Еко-Оптіма». За сумісництвом працював директором у ТзОВ «Західнадрасервіс», юристом у ПП «Нордік» та ТзОВ «Радехівська сонячна станція» та інші. Загалом задекларував 599 тис. 156 грн зарплати отриманої за сумісництвом. А також 28 тис 870 грн доходу від надання майна в оренду «рідному» ТзОВ «Еко-Оптіма», 200 тис доходу від відчуження рухомого майна та 810 грн відсотків від банківського вкладу. Загальний дохід на момент подання декларації становить 1 мільйон 061 тис 408 грн.

Його дружина-бізнесвумен Марія Годик задекларувала 113 тис 260 грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, 17 тис 273 грн «декретних» та 12 тис 950 грн виплати по догляду за дитиною до трьох років. Андрій Годик зберігає кошти у готівці: 150 тис гривень, 2 тис 100 доларів, 5 тис 200 євро. Їздить на авто марки Opel Insignia 2011 року випуску та новенькому KIA SPORTAGE (2019 рік), який придбав у тому ж році. Він взяв безвідсотковий кредит у 300 тис грн. у «рідному» ТзОВ «Західнадрасервіс».

Попередник Годика — Василь Лозинський — пішов на підвищення і тепер працює першим заступником міністра розвитку громад та територій України.

Схожі новини