Передплата 2024 «Добрий господар»

ЛМР звільнила частину ФОПів від сплати податків під час карантину

  • 13.04.2020, 16:37
  • 952

Підприємці зможуть не платитимуть податок, якщо не працюють на карантині

Львівська міська рада звільнила від сплати єдиного податку (ЄП) фізичних осіб-підприємців першої і другою групи, які не працюють під час карантину. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради 13 квітня, передає Захід.нет.

Згідно з рішенням виконкому, для звільнення від спати єдиного податку, підприємці мають подати відповідне звернення у Львівську міську раду. Від сплати податку звільнятимуть ФОПів першої та другої груп.

«На зустрічі із головами депутатських комісій була пропозиція депутатів від „Самопомочі“ про те, щоб ми надали пільги платникам єдиного податку І і ІІ групи. Ми узгодили з податковою інспекцією і пропонуємо надати пільги платникам таких видів податків, які не здійснювали господарської діяльності до 30 червня, за їх зверненням», — зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Зазначимо, що до першої групи ФОПів відносяться ті, які мають виручку до 300 тис. грн на місяць без права наймати персонал. Друга група — це виручка до 1,5 млн грн і можливість найняти до 10 працівників.

Схожі новини