Передплата 2024 «Добра кухня»

"Біологічна бомба": влада Словенії звинуватила УЄФА у поширенні коронавірусу

  • 12.04.2020, 12:15
  • 826

Прем'єр-міністр Словенії Янез Янша звинуватив УЄФА і президента організації Александера Чеферін в поширенні коронавiрусної інфекції в Європі

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

19 лютого в Мілані відбувся матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Аталанта» — «Валенсія» (4:1). Деякі фахівці заявляли, що проведення цієї гри стало однією з причин поширення коронавiрусу в Ломбардії.

«Це рішення було безвідповідальним і злочинним. Матч на стадіоні „Сан-Сіро“ в Мілані між „Аталантою“ і „Валенсією“ був біологічної бомбою. Попереджень Всесвітньої організації охорони здоров'я виявилося недостатньо для УЄФА, щоб зупинити Лігу чемпіонів і Лігу Європи. Це доводить, що вони дбають тільки про гроші», — цитує Яншу theworldnews.net.

Читайте також: УЄФА переніс Євро-2020 на наступне літо через пандемію коронавірусу

Нагадаємо, 1 квітня УЄФА офіційно відклав відновлення матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи на невизначений термін через пандемію коронавiрусу.

17 березня, було ухвалено рішення про долю Євро-2020, розіграш якого був запланований на червень-липень. Крім того, організація скасувала ще три своїх турніри через пандемію коронавiрусу.

28 березня президент УЄФА Александер Чеферін назвав терміни, в межах яких можуть поновитися сезони в європейських чемпіонатах і єврокубки.

Схожі новини