Передплата 2024 «Добра кухня»

Догралися: на Сумщині дитина підхопила коронавірус на дитячому майданчику

  • 11.04.2020, 22:35
  • 979

У місті Шостка Сумської області на коронавірус захворіла 12-річна дівчинка під час прогулянки з подружкою на дитячому майданчику

Про це у Facebook повідомив мер міста Микола Нога, зазначивши, що інша дитина вже була COVID-позитивна, передає OBOZREVATEL.

«Сумський обласний лабораторний центр підтвердив захворювання на коронавірус 12-річної дівчини із Шостки. Вона гуляла на дитячому майданчику (вул. Робоча) разом із 9-річною подружкою, захворювання якої підтвердили раніше», — написав Нога.

Читайте також: У пологовому будинку коронавірусом заразилося відразу десять немовлят

«Дівчата просто погуляли разом менше години. Прогулянка принесла велику неприємність для рідних і близьких цих дітей. Всі вони тепер знаходяться в зоні ризику», — додав він

У зв'язку з інцидентом, мер закликав громадян дотримуватись умов карантину, особливо напередодні Великодня, а також нагадав, що дитячі майданчики закриті для відвідування.

«Коронавірус поруч з кожним із нас. Зараз у місті виявлено 7 хворих на коронавірус шосткинців. Список контактних із ними осіб становить понад 50 чоловік», — зазначив Нога.

Схожі новини