Передплата 2024 «Добра кухня»

Депутат-терорист? Автор шести тисяч правок до «антиколомойського» закону висунув ультиматум ВР

Виключений зі "Слуги народу" нардеп Антон Поляков, який подав 6033 правки до "антиколомойського" закону висунув ультиматум Верховній Раді.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

«В черговий раз керівництво нашої країни висуває ультиматуми від імені МВФ і використовує неконституційні методи, щоб догодити західним кредиторам. Давайте почнемо міняти систему. Я хочу висунути вимоги від імені народу і використовувати всі можливі правові механізми, які залишаються у незалежного позафракційного депутата. Разом з моїми помічниками і командою однодумців ми розробили і внесли 6033 правки. Могли зробити ще більше, просто часу не вистачило. В першу чергу, звертаюся до представників влади — не потрібно шукати на мене виходи, навіть не намагайтеся якось домовитися! Особливих розумників прошу не фантазувати, як мене не допустити до Верховної Ради «, — написав Поляков.

Ось ключові вимоги Полякова:

— перегляд прийнятого закону про ринок землі. Він повинен відповідати національним інтересам, бути узгодженим з аграріями та отримати підтримку громадськості;

— відкласти реалізацію другого етапу медичної реформи. Потрібно створити нову концепцію з урахуванням тих проблем, які ми переживаємо під час епідемії після досягнень всіх попередніх «реформаторів» за останні 29 років;

— скасувати «антифопівські закони», які просто знищують малий та середній бізнес в Україні в той момент, коли ці люди роблять для нашого бюджету основну додану вартість.

Варто зауважити, що в історії українського парламентаризму це перший випадок, коли депутат висуває ультиматум Верховній Раді.

Схожі новини