Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У пологовому будинку коронавірусом заразилося відразу десять немовлят

  • 07.04.2020, 18:15
  • 2 258

У Румунії відразу у десяти немовлят виявилися позитивні тести на Covid-19, однак у матерів цих дітей результати тестування показали негативний результат

На заході Румунії зафіксували спалах коронавірусної інфекції серед немовлят одного з пологових будинків. Про це повідомляє ГЛАВКОМ із посиланням на Romania Insider.

Повідомляється, що в пологовому будинку в місті Тімішоара у десяти немовлят виявилися позитивні тести на Covid-19, однак у матерів цих дітей результати тестування показали негативний результат.

Всього в 49 матерів та їх дітей були взяті проби 1 квітня, а лабораторія проводила тести 5 і 6 квітня. Але з 2 до 4 квітня були виписані дев'ять матерів із зараженими коронавірусом дітьми, одна жінка з дитиною залишається в медичній установі.

Читайте також: Вірус паніки: у Румунії почались протести через розміщення людей з підозрою на коронавірус

Міністр охорони здоров'я Румунії Нелу Татару дав розпорядження провести розслідування. Наголошується, що раніше в цьому пологовому будинку був виявлений коронавірус у 25 пацієнтів і медпрацівників.

Нагадаємо, раніше у Румунії продовжили надзвичайний стан ще на місяць. Надзвичайний стан, введений урядом Румунії 16 березня, мав закінчитися 15 квітня.

До слова, напередодні у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували чотириденне немовля. Також на Буковині немовля з підозрою на коронавірус перебуває у реанімації.

Схожі новини