Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стрілянина посеред вулиці: у Миколаєві намагалися вбити відомого бізнесмена

  • 06.04.2020, 16:35
  • 2 490

У дворі офісного центру в Миколаєві стався збройний конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї: в голову поранено бізнесмена Михайла Титова

Про це повідомляє Українська правда.

«Як вдалося з'ясувати „Новостям“, в голову був поранений відомий у Миколаєві бізнесмен Михайло Титов, на прізвисько Мультик. Наразі він знаходиться в реанімації ЛШМД».

Постраждалого з місця події на приватному автомобілі відвезли в лікарню. Той, хто стріляв, з місця пригоди втік.

Місце події зараз оточено патрульної поліцією, на місці працює слідчо-оперативна група Центрального райвідділу поліції, оперативники управління карного розшуку.

На місці події також знайдено кілька гільз калібру 9 мм.

Читайте також: У будинку ексміністра закордонних справ України застрелили людину

У зв'язку з замахом на Михайла Титова в Миколаєві оголошено план «Перехоплення» — розшукується автомобіль темного кольору на єврономерах.

Поліція своєю чергою повідомляє, що розслідує обставини стрілянини у Миколаєві, під час якої поранений бізнесмен. Повідомлення про стрілянину надійшло близько 14.00.

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 «Замах на умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Тривають першочергові слідчі дії.

Схожі новини