Передплата 2024 «Добра кухня»

Виправдання ОПУ: "Ніхто з відео посаду не отримав"

Офіс президента заявляє, що жодна людина з відеозаписів брата голови ОП Дениса Єрмака не була призначена на топ-посади

Про це йдеться у заяві Офісу президента у Telegram.

«Розмови на оприлюднених плівках не мають стосунку до реального життя, ніхто з названих людей не був призначений на посади, які обговорювалися. Однак усі викладені факти мають бути ретельно перевірені — так само, як і джерела появи плівок і те, хто та з якою метою замовляв стеження».

В ОП запевнили, що влада «має нульову толерантність до корупції», а ситуація з оприлюдненими записами, у яких фігурує брат очільника Офісу президента, «продемонструвала, скільки людей звикли до афер, коли вирішувати державні справи можна за хабарі».

За даними Офісу, зараз СБУ проводить допити обох сторін: і брата очільника О П Дениса Єрмака, і народного депутата Гео Лероса, який оприлюдним отримані плівки. НАБУ відкрило справу за заявою нардепа, а ДБР — за заявою керівника О П Андрія Єрмака.

Офіс президента каже, що чекає на результати розслідування від правоохоронців.

«Ніхто не уникне покарання за протиправні дії, однак і звинувачувати будь-яку зі сторін до офіційних результатів розслідування було б необачно. Всі ми розуміємо, що подібні скандали мають кінцевого бенефіціара. Знайти правду та встановити справедливість — головне».

Схожі новини