Передплата 2024 «Добрий господар»

Подарував коханій... паркан-картину (фото)

Пенсіонер Микола Мезеін з села Городище Ковельського району Волині змайстрував біля хати оригінальний паркан. Так він вирішив здивувати дружину, піднісши їй до одного зі свят саме такий дарунок.

У селі знають Миколу Борисовича як талановитого чоловіка. Про нього справедливо кажуть: майстер на усі руки. Бо не лише виготовить будь-що із дерева, а й піч вимурує, по господарству все сам зробить. А що вже любить своїх онуків — такого турботливого дідуся ще треба пошукати. І дружину Тетяну дуже шанує. От, для неї й творить речі небуденні, продиктовані не потребою, а натхненням.

Аби вразити жінку чимось незвичайним, чоловік загорівся ідеєю подарувати їй особливу квітку. Щоб вона ніколи не в’яла і якнайдовше милувала око. І спало йому на думку цю квітку зобразити на паркані під вікнами хати. Не намалювати чи вирізати з дерева, а виготовити з пластикових кришечок від пляшок. А щоб не сама троянда квітувала, зробив цілу картину!

Аби назбирати вдосталь матеріалу, пішов не один тиждень. Бо ж кришечки в роботі використовував різних кольорів: білі, оранжеві, різних відтінків зеленого та червоного, жовті та блакитні. «Нанизував» їх на дротики у дерев’яних рамах, подібно до того, як майстрині «тчуть» гердани з бісеру. Коли побачив цілісне полотно, сам порадів, що у нього так гарно вийшло. Похвалила за оригінальний подарунок коханого й дружина Тетяна. Тепер, сподівається, квітучий паркан розширюватиметься з кожним зі свят. Головне, щоб кришечок не забракло.

Волинська область

Фото «7 днів»

Схожі новини