Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Батьківщина» Тимошенко та ОПЗЖ Медведчука об‘єдналися заради Коломойського - ЦПК

  • 31.03.2020, 20:15
  • 1 746

Виявилося, що “Батьківщина” Тимошенко та проросійська ОПЗЖ Медведчука мають багато спільного

Про це написав Центр Протидії Корупції на офіційній сторінці у Facebook.

«Складімо список, що об’єднує «Батьківщину» Тимошенко та проросійську ОПЗЖ Медведчука? Почнемо з того, що вчора вони злилися в єдиному пориванні на користь Коломойського — обидві фракції НЕ голосували за «банківський закон» № 2571-д, який унеможливлює повернення Привату олігарху — банку, для порятунку якого ми, платники податків, віддали 155 млрд грн.

«5−10 років, і кров буде забута. Ми візьмемо у росіян 100 мільярдів доларів. Який найшвидший спосіб вирішити проблеми та відновити відносини? Тільки гроші».

Це нещодавня цитата Ігоря Коломойського. Не дивно, що вона суголосна намірам ексрегіоналів. Та, схоже, і у фракції Тимошенко не проти такого сценарію.

За лінком ви можете покарати всіх, хто не проголосує за цей законопроєкт у другому читанні — https://bit.ly/2URbet4

На зібрані гроші ми розповімо виборцям у Facebook, чиї інтереси насправді обслуговують їхні обранці. І це точно не сподобається ні прихильникам Тимошенко, ні ОПЗЖ.

Поки що це покарання авансом — без прізвищ. Прізвищами воно поповниться вже після остаточного голосування в залі. Тож у депутатів до нього насправді є ще шанс не припуститися помилки. Натиснемо на них тут: https://bit.ly/2URbet4".

Схожі новини