Передплата 2024 «Добрий господар»

Португальські інспектори міграційної служби випадково вбили українського громадянина

  • 30.03.2020, 13:15
  • 894

У Португалії громадянин України помер під час приступу епілепсії після того, як працівники міграційної служби вдягли на нього кайданки і покинули самого у приміщенні

Про це повідомив у Facebook голова Спілки українців Португалії Павло Садоха, інформує Еспресо.

Інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство громадянина України, який приїхав до Португалії в пошуках праці.

«В аеропорту Лісабону йому було відмовлено у в’їзді до Португалії з незрозумілих поки що причин. Після його вимог пояснити ситуацію йому надягнули наручники і проти нього була застосована фізична сила. В такому стані (наручниках) його залишили одного в кімнаті, де з ним стався приступ епілепсії, внаслідок чого наступила смерть», — написав Садоха.

Читайте також: Президент Португалії пішов на карантин через коронавірус. Марселу Ребелу де Соуза «хоче показати приклад» іншим

Представник діаспори зазначив, що українець приїхав на заробітки, а працівникам міграційної служби загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство.

«Інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство громадянина України який приїхав до Португалії в пошуках праці», — написав Садоха.

Схожі новини