Передплата 2024 «Добра кухня»

«Цю тему роздмухують ідіоти». Аваков відповів, коли влаштує держпереворот

Очільник МВС України Арсен Аваков відповів на запитання про те, коли він влаштує державний переворот, назвавши "ідіотами" тих, хто "роздуває цю тему".

Таку заяву він зробив в інтерв’ю виданню «Бабель».

Так, відповідаючи на запитання про чутки щодо підготовки можливого держперевороту, повалення Володимира Зеленського та встановлення диктатури, Аваков заявив:

«Тим, хто так думає і роздмухує цю тему, можу сказати одне — ідіоти! Я буду щасливий займатися тим, що мені подобається, а не обслуговувати товаришів, які чогось бояться, а потім просять «ось зараз врятуйте нас».

Очільник МВС закликав «радіти, що в країні є компетентні люди».

«За ці якості я поважаю своїх співробітників. Але дехто думає інакше, каже: „О, с*ка, статтю написав — напевно, хоче бути президентом“. Ні, я просто виконую свою роботу так, як повинен це робити», — зазначив Аваков.

Він наголосив, що вважає себе одним «із найбільш досвідчених членів Уряду». Володимира Зеленського очільник МВС назвав «хорошим президентом», а прем’єр-міністра Дениса Шмигаля «не дурнем, а працьовитою, адекватною людиною».

«Я один із найбільш досвідчених членів Уряду, тому можу, хочу і буду висловлюватися на будь-яку тему. А президент у нас виконує свою функцію, і у нас хороший президент. І премʼєр-міністр теж не дурень, а працьовита, адекватна людина. Тому не бійтеся перевороту. Якщо переворот буде, ми його подолаємо на користь українського народу», — заявив Аваков.

Ілюстрація: Фокус

Схожі новини