Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Рада збереться на позачергове засідання 30 березня

  • 28.03.2020, 11:34
  • 659

На порядку денному – зміни до держбюджету через пандемію коронавірусу Covid-19

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що його команда ініціює позачергове засідання Верховної Ради на понеділок, 30 березня, передає Захід.нет

«Ми плануємо, щоб позачергове засідання Верховної Ради відбулося в понеділок, тому що пріоритетні речі — це підготовка ще деяких законопроектів щодо протидії коронавірусній хворобі, через це зміни в бюджеті», — сказав Зеленський увечері в п’ятницю, 27 березня, після засідання фракції «Слуга народу», повідомила агенція «Інтерфакс-Україна».

Президент уточнив, що законопроектів, які повинні розглянути депутати на позачерговому засіданні буде кілька, і запевнив, що це не останній пакет стабілізаційних заходів з протидії епідемії коронавірусної хвороби Covid-19.

Також президент України Володимир Зеленський заявив, що хоче, щоб народні депутати на наступному позачерговому пленарному засіданні розглянули законопроект, який передбачає можливість їхньої дистанційної роботи під час карантину.

«Це буде не останнє позачергове засідання. Хочу, щоб вони ще розглянули можливість працювати дистанційно. Зараз вони опрацюють такий законопроект, він може діяти лише зараз, в умовах коронавірусу. Я думаю, що коли ця хвороба мине, а вона мине, то цей законопроект не буде такий важливий і потрібний», — сказав Зеленський.

Схожі новини