Передплата 2024 «Добра кухня»

Начальник поліції Києва заразився COVID-19

  • 27.03.2020, 15:20
  • 746

У начальника поліції Києва Андрія Крищенка, трьох поліцейських та одного курсанта підтвердився позитивний діагноз на коронавірус

Про це повідомляє Українська правда із посиланням на пресслужбу МВС, заступник міністра МВС Арсена Авакова Антон Геращенко у Facebook.

«Сьогодні позитивний діагноз на коронавірус підтвердився у трьох поліцейських та одного курсанта.

Зокрема діагноз Covid-19 встановлений заступнику голови Національної поліції України — начальнику поліції Києва Андрію Крищенку".

Заступник Авакова наголосив, що ні Крищенко, ні члени його родини протягом останнього місяця за кордоном не перебували.

За словами Геращенка, стан глави столичної поліції задовільний — Крищенко продовжує виконувати свої обов'язки дистанційно.

Поліцейські уже встановили коло осіб, які контактували з ним протягом інкубаційного періоду: «Усі вони проінформовані про потенційний ризик захворювання та знаходяться на самоізоляції».

Читайте також: Борис Джонсон занедужав на COVID-19

У МВС додали, що серед поліцейських випадки зафіксовані в Івано-Франківському і Бердянському відділах поліції та у поліції Києва.

Зокрема, перший випадок виявлений у дільничної поліцейської на Івано-Франківщині, другий — у начальника одного зі структурних підрозділів поліції Києва.

У п’ятницю лабораторно підтверджено захворювання у курсанта, який проходив практику у Бердянському відділі поліції та у Крищенка.

Нагадаємо, 27 березня очільник Києва Віталій Кличко повідомив, що в столиці зафіксовано вже 55 людей, вражених коронавірусом Covid-19.

Схожі новини