Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Перші заворушення в Італії: 15 осіб намагалися пограбувати крамницю Палермо

  • 27.03.2020, 16:15
  • 2 046

В один із супермаркетів італійського міста Палермо довелося викликати поліцію після того, як покупці намагалися вийти з товарами, не сплативши їх

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на місцеве видання Giornale de Sicilia.

Інцидент трапився у четвер у супермаркеті Lidl через те, що близько 15 осіб заповнили візки для покупок, а потім спробували вийти, не заплативши за товар. Вони сказали, що ціни не відповідають тому, що було написано на деяких цінниках.

Співробітники магазину спробували завадити покупцям вийти, але виникла сутичка, тому довелося викликати поліцію.

Компанія підтвердила те, що сталося, подякувавши поліції за оперативне втручання.

Читайте також: Наслідки карантину: більшість українців не матиме грошей на їжу вже через місяць

«Lidl Italia підтверджує, що увечорі близько 15 осіб увійшли в наш магазин в Палермо з наміром не оплачувати тільки що зроблені покупки. Потім були викликані співробітники правоохоронних органів, які оперативно втрутилися, щоб гарантувати безпеку як наших співробітників, так і покупців, присутніх тоді в магазині. Ми розуміємо важкий момент, який переживає вся країна, і дякуємо владі за оперативне втручання сьогодні», — йдеться в заяві.

Як відомо, в Італії введено суворий карантинний режим, у зв'язку з чим багато людей залишилися без роботи. На півдні країни багато місцевих жителів працюють «у тіні», тому не можуть претендувати на фінансову допомогу від держави.

Як повідомлялося, протягом останньої доби в Італії коронавірусом заразилися понад 6 тисяч людей, загальне число інфікувань наразі складає 62 013. Померли від коронавірусу 8165 жителів країни.

Схожі новини