Передплата 2024 «Добрий господар»

"#ніДефолту": дехто зі "Слуг" виступили за "антиколомойський" закон

Частина депутатів "Слуги народу" закликала через соціальні мережі підтримати законопроєкт №3260, щодо неповернення виведених з ринку банків екс-власникам

Частина депутатів «Слуги народу» закликала через соціальні мережі підтримати законопроєкт № 3260, щодо неповернення виведених з ринку банків екс-власникам.

«Ми, народні депутати України, члени фракції «Слуга народу», закликаємо колег по фракцїї та парламенту підтримати законопроєкт № 3260, що унеможливить відміну рішення НБУ про націоналізацію/ліквідацію банків та повернення несправедливої компенсації з Державного бюджету їх попереднім власникам.

…На сьогодні його прийняття — це єдиний шанс для України отримати кредит від МВФ та уникнути дефолту", — йдеться у заяві.

Заяву на своїх сторінках наразі розмістили голова комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова, Микита Потураєв, Лада Булах, Єгор Чернєв, Іван Юнаков, Вадим Галайчу, Бондар Ганна та Ліза Богуцька, а також експрем’єр Олексій Гончарук. Цей список зростає.

Схожі новини