Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Колишнього очільника МЗС підозрюють у вбивстві

  • 25.03.2020, 14:55
  • 1 151

Ексглаву МЗС України Леоніда Кожару, у будинку якого 21 лютого був убитий голова правління телеканалу "Інтер" Сергій Старицький, 25 березня затримали

Про це повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на власні джерела. Співрозмовник уточнив, що зараз Кожару везуть до суду. Йому інкримінують підозру в умисному вбивстві.

Інформацію про затримання ексчиновника підтвердив на своїй сторінці у Facebook, заступник голови МВС Антон Геращенко. Він уточнив, що Кожарі невздовзі обиратимуть міру запобіжного заходу.

«Кожара та його дружина і досі стверджують, що Сергій Старицький покінчив життя самогубством. Слідчі та прокурори перевірили обставини загибелі колишнього директора телеканалу „Інтер“ і прийшли до висновку, що він не міг сам себе застрелити», — написав Геращенко.

Читайте також: У вбивстві Старицького може бути замішана дружина Кожари, — журналіст

Нагадаємо, 21 лютого у маєтку міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова Леоніда Кожари, знайшли тіло бізнесмена Сергія Старицького. 22 лютого національна поліція за погодженням із прокуратурою перекваліфікувала розпочате кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка із самогубства на умисне вбивство.

Кожара мав право на зброю, яку було виявлено на місці загибелі Старицького, однак вона повинна була зберігатися у сейфі. Експертиза мала показати, чи це було вбивство, чи самогубство.

Схожі новини