Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський не виключає запровадження в Україні режиму надзвичайної ситуації

  • 22.03.2020, 18:01
  • 1 116

Режим надзвичайного стану буде введено, якщо того вимагатиме епідеміологічна ситуація

Під час селекторної наради щодо протидії поширенню коронавірусу президент Володимир Зеленський заявив, що не виключає запровадження в Україні режиму надзвичайної ситуації.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький у Facebook, передає Главком.

«Щойно відбулась селекторна нарада під керівництвом президента України Володимира Зеленського та за участі прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо питань стану впровадження заходів, спрямованих на протидію та поширенню коронавірусу на території країни. Президент Володимир Зеленський заявив, що не виключає запровадження надзвичайної ситуації на всій території України, якщо того вимагатиме епідеміологічна ситуація», — написав Козицький.

За його словами, Денис Шмигаль повідомив про співпрацю України з міжнародними партнерами з метою залучення додаткових технічних засобів, засобів індивідуального захисту медичних працівників.

«Також прем’єр наголосив на важливості недопущення корупції та зловживань при закупівлі обладнання та засобів захисту, залучені коштів з метою функціонування об’єктів критичної інфраструктури. У свою чергу міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, наголосив на недопустимості експорту засобів індивідуального захисту», — розповів Козицький.

Він додав, що розглянули і питання дотримання у регіонах карантину. На самоізоляції кожного громадянина України, який повернувся із-за кордону, увагу акцентував заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Схожі новини