Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Котедж під Києвом, два авто і ще дещо: яке майно "забув" задекларувати новий міністр економіки

  • 22.03.2020, 13:55
  • 905

Новий міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко подав практично порожню декларацію — у ній він зазначив, що проживає в Києві в квартирі дружини площею 90 кв. м. Петрашко не задекларував ніякої нерухомості, корпоративних прав, доходів або активів

Журналістка програми «Схеми» Наталія Седлецька заявила, що новий міністр економіки Ігор Петрашко надав неправдиву інформацію про своє майно, інформує ГЛАВКОМ.

Про це Седлецька повідомила у Facebook.

«Пам'ятаєте днями новий міністр економіки подав майже порожню декларацію? Насправді, виявилось, що у нього з дружиною таки є низка майна. Журналістка Валерія Єгошина віднайшла у них: маєток під Києвом у селі Романків у котеджному містечку «Сонячна долина» на чотириста квадратів. Частку у квартирі у Москві на сто квадратів. Два позашляховики — Suzuki Vitara та Range Rover Sport. На запитання, чому не вписав майно у декларацію, міністр Петрашко запевнив, що виправить її у відведений законом час. І подякував, що нагадали про московську квартиру: «інакше б міг забути про неї», — написала Седлецька.

Як повідомлялося, 17 березня Верховна Рада на позачерговому засіданні призначила Ігоря Петрашка міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Читайте також: 16 квартир і не тільки: вперше оприлюднено декларацію Андрія Богдана

Схожі новини