Передплата 2024 «Добра кухня»

Дитячий садок у Кабміні: Авакова застали за грою у "Ферму" під час засідання уряду

  • 19.03.2020, 19:15
  • 987

Глава МВС Арсен Аваков під час засідання уряду грався в онлайн-гру на своєму смартфоні. Кабмін тим часом розглядав важливі для держави питання, оскільки в Україні діє карантин через пандемію коронавірусу Covid-19 у світі

Про це повідомляє 24 канал.

В онлайн-гру Аваков грався на засіданні Кабміну 18 березня. Саме тоді уряд вирішував питання про повернення українців додому з інших держав, а також приймав низку інших важливих рішень щодо протидії поширення коронавірусу у державі.

Як видно із відеотрансляції, Аваков прийшов із антисептиком, яким спочатку побризкав руки глави МЗС Дмитра Кулеби, що сидів поруч із ним. Після цього Аваков продезінфікував себе та взяв до рук смартфон.

У цей момент на камери потрапило зображення на його телефоні. Воно нагадує популярну колись онлайн-гру «Ферма». Її суть полягає у вирощуванні власних віртуальних грядок. Хоча у мережі також припускають, що Аваков міг гратися у «Цивілізацію».

У момент поки Аваков грався уряд розглядав питання про безперебійне харчування військовослужбовців ЗСУ та виділення для цього коштів із бюджету.

Схожі новини