Передплата 2024 «Добрий господар»

Знімають стрес: чому у Канаді суттєво зріс попит на канабіс

  • 19.03.2020, 13:34
  • 853

Дочірня компанія урядового підприємства, що має законодавчу монополію на продаж рекреаційного канабісу у провінції Квебек (Канада), SQDC заявила про різке збільшення продажів конопель на тлі поширення у коронавірусу SARS-CoV-2

Про це повідомляє hromadske із посиланням на прессекретаря компанії Фабріс Жигере і Le Figaro.

«Ми помітили збільшення продажів за останні кілька днів. Пропозиція стабільна як в Інтернеті, так і у філії», — сказав він, не називаючи цифр.

На решті території Канади компанія з виробництва медичного канабісу Canopy Growth тимчасово закрила свої 23 магазини роздрібної торгівлі, посилаючись на соціальну відповідальність за обмеження контактів між покупцями.

«Ми заохочуємо людей купувати в Інтернеті, а не в магазині», — сказав віцепрезидент із питань комунікацій Джордан Сінклер.

В Онтаріо, найбільшому ринку канабісу в Канаді, зараз зосереджують свої зусилля на постачанні з компанії Ontario Cannabis Store, яка має монополію на продаж в Інтернеті у цій провінції.

«Ми спостерігали помітне збільшення обсягів продажів за останні кілька днів на нашому веб-сайті», — сказав директор з комунікацій Даффід Родерік, вказуючи збільшення на 80−100% порівняно минулими вихідними.

Схожі новини