Передплата 2024 ВЗ

Пандемія є викликом для влади і суспільства, - Олег Синютка

Народний депутат України, екскерівник Львівщини вказав владі на проблеми в умовах загрози коронавірусу

Ексочільник ЛОДА, народний депутат від «Європейської солідарності Олег Синютка вважає, що зараз варто підтримувати заходи безпеки, які застосовують в країнах Європи та Україні для боротьби з пандемією коронавірусу. Про це Олег Синютка заявив у своєму відозверненні, розміщеному на YouTube.

«Однак, — провадить депутат далі, — ми бачимо відсутність системності у цій роботі, як в Україні, так і в регіонах, зокрема, у Львові. Переконаний, що лише при виконанні чітких послідовних кроків ми зможемо забезпечити безпеку українців».

Завдання опозиції, — вважає Олег Синютка, — дбати про людей, а, отже, вказувати владі на проблеми в її діях та рекомендувати правильні кроки.

«Як менеджер з багаторічним досвідом, лідер «Європейської солідарності» на Львівщині і людина, яка переживає за регіон, відчуваю необхідність постійної комунікації з мешканцями Львівщини і Львова.

Ми чули від міністра охорони здоров’я пропозиції закрити торговельні центри і й обмежити пересування Україною. Уряд у таких ситуаціях не може РЕКОМЕНДУВАТИ, а повинен ЗОБОВ’ЯЗУВАТИ до реальних дій органи місцевого самоврядування!", — каже ексочільник ЛОДА.

Українці ж, — на його думку, — не можуть бути заскочені зненацька такими рішеннями. Людям потрібно дати час на підготовку та пояснити як жити в нових умовах.

«Здоров'я українців — це головне, але ще одне важливе завдання для нас — порятунок економіки. Для того, щоб зберегти робочі місця, гарантувати виплати зарплатні як на державних, так і приватних установах. Щоб компенсувати збитки підприємцям. СИСТЕМНІСТЬ, БЕЗПЕКА і ЕКОНОМІКА — першочергові питання. Спочатку робота, а потім піар», -сказав Олег Синютка.

«Європейська солідарність» як на місцевому, так і на загальнодержавному рівні, буде особливо ретельно моніторити дії влади та допомагати українцям захистити себе, — переконує він.

Схожі новини