Передплата 2024 ВЗ

Доки грім не гримне: у Львові дотепер бракує обладнання для госпіталізації хворих на СOVID-19

  • 15.03.2020, 17:15
  • 1 071

Олег Синютка звернувся до Львівської міської ради із проханням негайно забезпечити бригади швидкої допомоги необхідними засобами для госпіталізації пацієнтів із підозрою на коронавірус

Про це колишній очільник Львівської ОДА написав на своїй сторінці у Facebook.

«Звертаюсь до влади міста Львова та регіону із проханням невідкладно розглянути питання комплектації машин швидкої допомоги індивідуальним захистом медперсоналу. Зараз важливий не лише самозахист — слід також максимально потурбуватися про бригади невідкладних викликів.

За наявною інформацією з медичних джерел, лише 2 бригади швидкої допомоги у Львові забезпечені всіма необхідними засобами для госпіталізації пацієнтів із підозрою на коронавірус.

Пакет індивідуального захисту: захисний костюм, окуляри, рукавиці, респіратор FF2, антисептик для обробки рук та поверхонь, а також безконтактний термометр, коштує загалом близько тисячі гривень. Уважаю за необхідне виділити кошти на придбання таких наборів захисту.

Влада мусить пропрацювати «болючі точки» СЬОГОДНІ, поки є ще трішки часу. У кризовій ситуації потрібно бути готовими до дії".

Схожі новини